King Supreme čaša

Ostali sladoledi

Krenite na neobično putovanje i prepustite se čarima novog okusa Kinga Supreme. Posebno novo pakiranje  sladoleda u čaši od 450 ml vaše vrijeme za sebe podiže na potpuno novu razinu uživanja, u kojem svaki sloj sladoleda svjedoči posvećenosti inovacijama. Vrhunski okusi vjerno dočaravaju iskustvo uživanja u sladoledu na štapiću King Supreme.

Gornji sloj hrskavih komadića keksa oduševit će već prvim zalogajem, a preljev od slane karamele što vodi do sladoleda okusa karamele s preljevom od slane karamele razmazit će brojna nepca. Komadići makadamija oraha otkrivaju novi preljev okusa slane karamele, a zadnji sloj novog Kinga Supreme u čaši krije sladoled od karamele s komadićima karameliziranog makadamija oraha.

Isprobajte King Supreme u čaši i osjetite raskošno bogatstvo slojeva okusa te dubinu novog i modernog pakiranja sladoleda. King Supreme nije samo sladoled  ̶  to je višeosjetilni bijeg u svijet profinjenih okusa.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!