Blagdanska kuharica donosi bakalar kakav dosad niste poznavali

10. prosinca 2012.
Autor Ante Đorđević
Podijelite
Vezani proizvodi

Jedna od omiljenih blagdanskih namirnica svakako je bakalar, koji je poznat kao zdrava i ukusna namirnica, dostupna cijele godine. Ledova blagdanska kuharica pokazat će vam kako pripremu bakalara učiniti i vrlo maštovitom.

Preuzmite kuharicu

Većina nas priprema bakalar na isti način, kako su to činile naše mame i bake, no sad je vrijeme da isprobate nešto novo i drugačije.

Iznenadite svoje ukućane i prijatelje sa 7 hrvatskih i 6 inozemnih načina pripreme bakalara, unesite dašak svjetske kuhinje u svoj dom te postanite vrhunski chef uz pomoć savjeta iz Leda. Saznajte kako se bakalar priprema u Norveškoj, zemlji koju možemo nazvati i domovinom bakalara, kako su ga pripremali stari Mlečani ili kako su Španjolci svoje tradicionalno jelo paellu oplemenili upravo bakalarom.

Ne morate biti kuharski majstor da biste u tome uspjeli – nekoliko recepata moguće je pripremiti i najosnovnijim vještinama, dok će kroz nekoliko vrlo zahtjevnih recepata i ozbiljniji kuhari doći na svoje.

Bez obzira na to je li na grilu, u pećnici, kuhan ili poširan, u raznim složencima, kombinaciji s krumpirom ili povrćem, bakalar će uvijek biti prava poslastica za cijelu obitelj. Uživajte u bakalaru kroz cijeli prosinac te isprobajte recepte iz cijele Europe, u Ledovoj režiji.

Pogledajte Ledo recepte s bakalarom>>

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!